Авторитетне джерело впевнене у виході iPhone SE 2 з дизайном «вісімки»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний аналітик Мін-Чі Куо впевнений, що в найближчому майбутньому Apple точно випустить iPhone SE другого покоління. Він стане найдоступнішим смартфоном компанії в актуальній лінійці і буде схожий з iPhone 8.

В основі компактної моделі очікується чіп Apple A13 Bionic і 3 гігабайти оперативної пам’яті, основна камера буде одинарною. Прогнозована вартість iPhone SE 2 – близько 400 доларів. Аналітик зазначає, що в першу чергу новинка орієнтована на власників застарілих iPhone SE, 6 і 6s.

Мін-Чі Куо вважає, що за рік Apple легко продасть до 40 мільйонів таких смартфонів, а реліз майбутнього бестселера очікується в першому кварталі 2020 року. Як і повідомляв Nikkei раніше осені, новий SE не отримає FaceID і залишиться з круглою кнопкою Home.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, поточна лінійка iPhone в магазинах Apple включає iPhone 11, iPhone XR, iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Найдоступніший – 4.7-дюймовий iPhone 8 – продається за ціною від 449 доларів за варіант з 64 ГБ пам’яті. З виходом SE 2 він зникне з офіційних продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.