Примарний Xiaomi Mi Mix 4. Нова гра Xiaomi почалася

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він начебто існує, але це неточно

Ситуація навколо Xiaomi Mi Mix 4, здається, остаточно прояснилася … або заплуталася ще більше.

У понеділок представник компанії в соціальній мережі Weibo нібито заявив , що Xiaomi Mi Mix 4 не побачить світло. В майбутньому вийде тільки Xiaomi Mi Mix Alpha.

Потім був опублікований ще один коментар від того ж менеджера з просування бренду Едвард Бішоп (Edward Bishop), в якому він нібито заявив, що «Mi Mix 4 існує, єдиний і неповторний».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При перекладі з китайської в західних і вітчизняних ЗМІ з’явилося багато інтерпретацій його слів, після чого було опубліковано заяву, в якому Едвард Бішоп відзначив, що його слова протягом кількох днів виривають з контексту, перекручуючи на свій лад для збільшення трафіку.

Потім він сказав наступне: «По-перше, в тому повідомленні в Weibo не було чуток про те, що смартфона Xiaomi Mi Mix 4 не існує. Так само, як і не було мого підтвердження того, Mi Mix 4 існує ».

Примарний Xiaomi Mi Mix 4. Нова гра Xiaomi почалася

Що ж, Xiaomi славиться тим, що починає маркетингові кампанії своїх нових смартфонів задовго до їх анонса, роблячи ті чи інші натяки. Судячи з частих чутків і офіційним коментарям з приводу Xiaomi Mi Mix 4, можна з певною часткою впевненості сказати, що нова гра вже почалася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.