Чим виділиться Xiaomi Mi 10?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добре зарекомендований індійський інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore) на своїй сторінці в Twitter поділився крупинками інформації про наступний флагман компанії Xiaomi.

Мова йде не про новий концептуальний смартфон Xiaomi Mi Mix Alpha, який може затриматися до наступного року, а про сьогоденні флагмані для широкої аудиторії, тобто про Xiaomi Mi 10.

Мережевий інформатор має відомості про те, що Xiaomi Mi 10 буде випущений в квітні наступного року. За всіма параметрами він буде кращим за Xiaomi Mi 9. Виробник більше не зробить з шанувальниками так, як, наприклад, при переході від Xiaomi Mi 8 до Xiaomi Mi 9, коли камер стало більше, родільна здатність збільшилася, а оптичну стабілізацію, яка була у торішньої моделі, чому-то в новий флагман додати “забули”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела вже зараз стверджують, що для Xiaomi наступний флагман Xiaomi Mi 10 стане дуже важливим смартфоном, який створюється з особливою увагою до деталей. Саме ця модель покаже, чого компанія домоглася за 10 років з моменту свого заснування. Не виключено, що смартфон випустять на річницю компанії, яка була заснована 6 квітня 2010 року.

Від нового флагмана варто очікувати наявності однокристальних системи Snapdragon 865, 12 ГБ оперативної пам’яті, підтримки мереж 5G, екрану без вирізів, а також флагманської камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.