iPhone 5G стане справжнім хітом продажів

За словами аналітика JP Morgan Самика Чаттерджі (Samik Chatterjee), нові смартфони iPhone 2019 модельного року можуть розійтися кращим тиражем, ніж вважалося спочатку. Однак наступного року продажі смартфонів Apple повинні істотно покращитися завдяки виходу 5G-смартфона iPhone.

iPhone 5G буде користуватися великою популярністю, як вважають різні аналітики, і підвищить впевненість інвесторів у стійкому зростанні доходів навіть на тлі насиченого ринку смартфонів. Поки що невідомо, чи буде модем 5G бути присутнім у всіх моделях iPhone, які вийдуть у наступному році, але в будь-якому випадку такі моделі будуть користуватися великою популярністю.

Раніше спостерігачі відзначали, що повільність Apple може зіграти з нею злий жарт, а компанія зіткнеться з великими проблемами на найбільшому ринку смартфонів вже в наступному році. вся справа в тому, що перший смартфон iPhone з підтримкою мереж п’ятого покоління вийде тільки через роки, а попит на ринку на 5G-смартфони буде стрімко зростати у найближчому майбутньому, так що у конкурентів буде досить багато часу, щоб захопити великий шматок ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.