Categories: Смартфони

В мережі показали реалістичний концепт iPhone 12 – невже без моноброви

Share

Дизайнер Ben Geskin опублікував в глобальній мережі знімки, які проливають світло на зовнішній вигляд iPhone 12, тобто нового мобільного пристрою «яблучної» корпорації. На знімках можна побачити новий флагман Apple, який доступний у версіях Pro і Pro Max. Вони відрізняються один від одного розмірами, тому що перший смартфон має 5,4-дюймовий дисплей, а ось другий набагато більший 6,7-дюймовий. В обох випадках використовується OLED-матриця, а ніяких отворів і вирізів в дисплеї немає. Замість таких всі необхідні для роботи сканера особи Face ID датчики і сенсори вбудовані у верхню рамку, яка нічим не відрізняється від такої з трьох інших сторін.

За рахунок цього виходить, що новий флагман Apple має дисплей, який рівномірно займає простір на лицьовій частині, володіючи при цьому також мінімальної за своїми розмірами рамкою з усіх чотирьох сторін. Задня кришка iPhone 12, за даними джерела, виявиться виконана з матового скла, а бічні грані телефону будуть аналогічними таким як у iPhone 4, принаймні за частиною зовнішнього вигляду. На тильній частині корпусу користувачів чекає потрійна основна камера, яка не відрізнятиметься нічим від такої в iPhone 11 Pro за частиною зовнішнього вигляду. Іншими словами, відрізнити нову модель від старої стане можливим тільки за зовнішнім виглядом лицьовій частині.

Ще одним важливим нововведенням iPhone 12 виявиться повноцінний роз’єм USB Type-C, тоді як від Lightning, спочатку представленого ще в 2013 році, компанія Apple повністю відмовиться. Прямо «з коробки» на новинку від «яблучної» корпорації виявиться встановлена ​​операційна система iOS 14, а її публічний анонс відбудеться вже в червні наступного року. Поки що складно сказати, чим новий флагман Apple порадує ще, крім уже загальновідомих фактів на кшталт підвищення швидкості роботи і якості фотографій. Не виключено, що новинка отримає якісь унікальні відмінні риси від всіх інших телефонів компанії, випущених на ринок раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024

    Новий iPhone 16 Pro Max претендує на звання найбільшого в історії

    Екран iPhone 16 Pro Max збільшиться у розмірах з 6,7 до 6,9 дюйма порівняно з…

    17.05.2024

    Google створив штучний інтелект для виявлення шахрайств під час дзвінків

    Подання Google на нещодавній конференції Google I/O функції, заснованої на штучному інтелекті і спрямованої на…

    17.05.2024