В Android 10 замість Google Play Music встановлено сервіс YouTube Music

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google офіційно повідомила про те, що музичний сервіс YouTube Music буде встановлений на всі нові мобільні пристрої, що працюють під управлінням операційних систем Android 9 і Android 10.

Таким чином буде реалізована заміна сервісу Google Play Music, про яку говорили ще на момент презентації YouTube Music. Нижче представлена рекламна Заява Google з приводу YouTube Music.

Любителі музики на пристроях Android тепер знаходяться всього в декільках кроках від потокової передачі їх треків і пошуку нової музики. У спортзал, в машину, на роботу — все тут, прямо в задній кишені. Відкрийте для себе офіційні пісні, альбоми та плейлисти, музичні кліпи, ремікси, живі виступи та багато іншого. Яким би не був ваш настрій, ми знайдемо для Вас відповідну музику.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно те, що YouTube Music представлений як функціональність на рівні базових функцій Android 10, поряд з розумними відповідями Smart Reply, поліпшеними інструментами Digital Wellbeing, темної темою і багатьом іншим.

Додаток Google Play Music, як і раніше, буде доступно через магазин додатків Google Play. Користувачі Google Play Music з новими пристроями на базі Android 10 можуть продовжувати користуватися Google Play Music, завантаживши його з Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.