Categories: Смартфони

Xiaomi Redmi Note 9 отримає особливість якої немає у інших

Share

Вже в першій половині 2020 року даний виробник випустить таку новинку, як Xiaomi Redmi Note 9. Офіційне джерело натякнуло на те, чим порадує такий апарат, до появи якого залишилося не так багато часу, тому що запустити його в продаж можуть вже в лютому, тобто через кілька місяців. У смартфоні Redmi Note 8 використовується батарея на 4000 мАч, а в Pro-моделі більш ємна на 4500 мАг. У бюджетник Redmi 8A встановили акумулятор на цілих 5000 мАч, але даний телефон виявиться далеко не останнім, який зможе працювати два повних робочих дні на одному заряді. Як повідомив глава бренду Redmi Лу Вейбінг в соцмережі Weibo, в майбутньому майже всі моделі телефонів китайської корпорації зможуть похвалитися батареєю підвищеної ємності, і з підтримкою технології швидкої зарядки. Це означає, що новий бюджетний смартфон наступного покоління отримає Надмісткий акумулятор, який буде, крім усього іншого, ще й підтримувати технологію прискореної підзарядки.

Таким чином, в Xiaomi Redmi Note 9 користувачів чекає батарея на 5000 мАч, одного повного заряду якої вистачить на два робочих дня, якщо використовувати мобільний пристрій помірно. Швидка зарядка буде працювати на базі стандарту Quick Charge 4.0+, а такого відповідає потужність на рівні 26 Вт. Виходить, що на повну підзарядку даної моделі буде потрібно витратити близько 45 – 55 хвилин, тобто менше однієї години. Виходячи з цього очевидно, що всім користувачам такого нового бюджетного телефону за менш ніж $ 200 не доведеться заряджати мобільний пристрій кожен день, тому що його автономність виявиться дуже навіть вражаючою в усіх відношеннях.

Прямо «з коробки» на майбутню новинка буде встановлена ​​фірмова прошивка MIUI 11, заснована на Android 10. За деякими даними, з Xiaomi Redmi Note 9 пропаде звичний всім 3,5 мм роз’єм, тому для підключення будь-яких навушників доведеться використовувати інтерфейс USB Type -C, або ж робити ставку на різного роду бездротові технології. Головною особливістю майбутньої новинки, судячи з усього, виявиться саме батарея підвищеної ємності, похвалитися якої конкуренти не зможуть, а значить даний телефон отримає значну конкурентну перевагу, яке абсолютно точно порадує тих, хто не любить постійно думати про залишився рівень заряду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024