iPhone запозичить фішку у старих MacBook

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Світиться логотип компанії Apple став фірмовим знаком ноутбуків Apple, вперше він з’явився в моделі PowerBook, яка вийшла 20 років тому, в 1999 році. У 2015 році компанія Apple почала прибирати підсвічування логотипу на догоду товщині нових ноутбуків.

Як стверджують джерела, нові смартфони iPhone отримають світлодіодний логотип Apple, який буде використовуватися для інформування користувача про пропущені дзвінки, повідомлення, а також для різні повідомлення.

У патенті йдеться про те, що користувачі зможуть регулювати інтенсивність світіння, а також схему мерехтіння в залежності від типу події (дзвінок, будильник, повідомлення, нагадування і так далі).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто додати, що поки що це всього лише інформація з патенту, тобто немає 100-відсоткової гарантії того, що Apple реалізує функцію в комерційному продукті. Однак сам факт появи такого патенту говорить про те, що Apple працює в даному напрямку, намагаючись запропонує майбутнім власникам iPhone більше інновацій, через відсутність яких компанію лають ось уже кілька років поспіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.