Categories: Смартфони

Xiaomi Redmi K20 Pro Premium отримає передові технічні характеристики і красивий дизайн

Share

Новинку в особі Xiaomi Redmi K20 Pro Premium Edition протестували в бенчмарку Geekbench 5, завдяки чому вдалося з’ясувати, що в одноядерному режимі телефон набирає 743 бали, а в багатоядерному 2569 балів. Це нова версія популярного синтетичного тесту, яка більш точно визначає продуктивність будь-якого електронного пристрою. У підсумку, виходить, що у даного мобільного пристрою топового рівня на базі Snapdragon 855 Plus і близько немає жодного конкурента в рамках своєї цінової категорії. Це, поза будь-якими сумнівами, повалить всіх його покупців, в тому числі потенційних, в шок, адже тепер можна сміливо зробити одне твердження.

Так, даний флагман – це найкращий телефон топового рівня по співвідношенню ціни і якості, який пропонує передове технічне оснащення і, крім того, шикарний зовнішній вигляд. Модель Xiaomi Redmi K20 Pro Premium Edition має незвичайний, але красивий узор на тильній частині, який робить мобільний пристрій більш привабливим з візуальної точки зору. Поки що купити даний апарат можна тільки в Китаї, але вже в недалекому майбутньому він, як очікується, надійде в продаж на міжнародному ринку, а такому випадку купити його собі всі бажаючі зможуть навіть в Європі, куди продукція Xiaomi добирається далеко не в саму першу чергу.

Смартфон Xiaomi Redmi K20 Pro Premium Edition повинен вийти на міжнародний ринок під назвою Xiaomi Mi 9T Pro Premium, а прямо «з коробки» на нього повинна виявитися встановлена операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11. Навряд чи якийсь бренд зможе запропонувати щось більш цікаве по співвідношенню ціни і якості до кінця 2019 року, хоча деякі моделі телефонів, звичайно, можуть виявитися більш просунутими по частині фотозйомки. Втім, компанія-виробник і не стверджує, що її новий преміальний флагман мітить на роль фотосмартфона, тому його не варто порівнювати з Huawei Mate 30 Pro або тим же Google Pixel 4 XL.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    В App Store з’явився емулятор PlayStation 1

    Користувачі iPhone тепер можуть зіграти в тайтли першої PlayStation завдяки новому безкоштовному емулятор Gamma, який з'явився в…

    12.05.2024

    Астрофотограф зробив вражаючий знімок сонячного затемнення

    Зйомка повного сонячного затемнення вважається одним із найскладніших завдань в астрофотографії через необхідність детального планування…

    12.05.2024

    Робот-гуманоїд Tiangong вміє бігати зі швидкістю 6 км/год (відео)

    Стартап з Пекіна представив Tiangong – робота-гуманоїда з електричним приводом, здатного розвивати біг до 6…

    12.05.2024

    Експерти назвали СМС, які не можна зберігати у телефоні

    Чи думали ви, які SMS-повідомлення зберігаються у вас на телефоні? Незважаючи на те, що ними…

    12.05.2024

    Ілон Маск замінить робітників на роботів Optimus уже до кінця 2025 року

    Ілон Маск та Tesla готові до серйозних змін на своїх заводах. Компанія представила новий технологічний…

    12.05.2024

    Незабаром Xiaomi випустить свою першу розкладачку Mix Flip

    Компанія Xiaomi планує випустити свою першу розкладачку Xiaomi Mix Flip вже цього місяця. Принаймні так…

    12.05.2024