Дешевше найдешевшого. 5G-смартфон Oppo оцінили в $420

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всього кілька місяців тому перші смартфони з підтримкою мереж п’ятого покоління коштували більше 1000 доларів, а аналітики обіцяли нам, що в майбутньому вони подешевшають вдвічі і більше.

На цьому тижні у продаж надійшов Xiaomi Mi 9 Pro 5G, який офіційно вважається найбільш дешевим смартфоном з підтримкою 5G. Його ціна починається з позначки 520 доларів, що робить пристрій доступним для широкої аудиторії. Всю стартову партію смартфона розкупили всього за дві хвилини.

В ході свіжого інтерв’ю менеджер по продажам Oppo заявив, компанія додасть підтримку мереж п’ятого покоління у всі свої смартфони, які будуть коштувати більше 3000 юанів, тобто від 420 доларів. Він додав, що сьогодні компанія Oppo задіює більшу частину ресурсів і своєї команди з досліджень і розробок для створення нових 5G-рішень, таких як хмарні ігри, групові відеодзвінки і хмарні сховища фотографій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в кінці травня China Mobile заявила про те, що вона готується випустити перший дешевий 5G-смартфон для широких мас, плануючи почати продажі вже в червні цього року. Спочатку її 5G-смартфони будуть пропонуватися за ціною близько 280 доларів, але в підсумку вони подешевшають до 145 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.