Компанія Vivo випустила бюджетний смартфон U10 з акумулятором 5000 мА·год

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo випустила бюджетний смартфон моделі U10, гаджет отримав акумулятор в 5000 мАг. Новинка відноситься до бюджетного сегменту, девайс має оболонку Funtouch OS 9.1.

Представлений девайс відрізняється живучістю батареї, вартість виробу становить 112-140 доларів США, це залежить від версії гаджета, враховується кількість RAM і пам’яті на жорсткому диску смартфона. Мобільний пристрій отримає 6,3-дюймовий РК-дисплей роздільною здатністю HD, встановлена ​​версія ОС Android 9.0. Апарат функціонує на основі чіпсета Snapdragon 665 від Qualcomm, в базовій версії передбачені 4 і 64 ГБ двох видів пам’яті. Дактилоскоп для біометричної аутентифікації власника гаджетом розташований на задній панелі. На ринку запропонують три колірних рішення корпусу: червоний, чорний і блакитний. Новинка отримала потрійну основну камеру з 13-мегапіксельним об’єктивом.

Головною особливістю виробу є потужна батарея ємністю 5000 мАг. Компанія заявляє, що в активному режимі апарат може працювати протягом семи годин. Продажі бюджетного смартфона U10 стартують 29 вересня на сервісі Amazon і офіційному WEB-сайті відомого виробника електроніки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.