Смартфон Apple iPhone 12 буде схожий на культову модель iPhone 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти припустили, як буде виглядати новий смартфон Apple iPhone 12. На їхню думку, майбутній девайс буде схожий на культову модель iPhone 4.

Продажі нових флагманських гаджетів від “яблучного” бренду тільки стартували, а аналітики вже роблять припущення, як будуть виглядати пристрої наступного покоління. Багато хто сходиться на думці, нинішні апарати виявляться більш успішними, ніж їх попередники, але дизайн наступних моделей повинен відрізнятися від них істотно, інакше шанувальники звинуватять компанію в застої. Фактично, вже три роки “розумні телефони” з Купертіно успадковують риси один одного, майже не змінюючись.

Це потрібно виправляти, а тому в наступному вересні Apple представить iPhone 12 з новим дизайном. Не виключено, вважають фахівці, зовнішній вигляд цього девайса частково скопіює вигляд культового iPhone 4, який до цих пір вважають красивою моделлю в історії компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виражатися таке запозичення буде в металевій торцевій оправі, але на цьому інженери не обмежаться. Вони застосують в конструкції пристрою унікальні матеріали, зробивши його на відчуття зовсім іншим. Їх ціна буде на 50% вище, але чи позначиться це на загальній вартості новинки, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.