Представлений Redmi 8A із величезним аккумулятором

Як і було обіцяно, сьогодні в Індії був представлений смартфон Redmi 8A. Це сама бюджетна серед нових моделей Xiaomi/Redmi. Зокрема, в Індії вона оцінена в 92 або 99 доларів (2 200 – 2 400 грн.), а в Китаї повинна бути ще дешевше.

На офіційному сайті зараз сторінка з новинкою недоступна, але сторонні джерела мають у своєму розпорядженні всю необхідну інформацію.

Отже, щодо попередника новий смартфон багато в чому сильно змінився. Хоча при цьому платформа залишилася рівною такою ж — це Snapdragon 439.

Оперативної пам’яті у смартфона більше не стало — це або 2, або 3 ГБ, а ось флеш-пам’яті тепер в обох випадках 32 ГБ. Ємність акумулятора зросла до 5000 мА·год, при цьому істотно збільшився і сам смартфон, так як замість екрану діагоналлю 5,45 дюйма тут використовується панель діагоналлю 6,22 дюйма роздільною здатністю HD+.

Основна камера залишилася 12-мегапіксельною, але тепер це датчик Sony IMX363. Дозвіл фронтальної — 8 Мп. Апарат отримає порт USB-C і навіть підтримує 18-ватну зарядку, що в цьому сегменті, ймовірно, більше ні в кого не зустрічається. Але при цьому комплектне ЗУ має потужність лише 10 Вт. З решти можна відзначити водовідштовхувальне покриття P2i. Кольорів на вибір три: чорний, синій і червоний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.