Флагманський смартфон Samsung Galaxy S10 неймовірно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок смартфонів з кожним роком стає все більше і більше, тому що все більше різних компаній займається створенням і випуском на ринок телефонів. Проте, які б цікаві і просунуті в усіх відношеннях моделі не випускали китайські бренди, найбільший інтерес у покупців викликає продукція від відомих і перевірених часом виробників, а одним з найбажаніших смартфонів зараз є Samsung Galaxy S10, який оснащений за останнім словом техніки. Багато хто мріє придбати собі такий апарат, але лише одиниці можуть це дозволити, так як просять за даний флагман дуже і дуже багато коштів.


Компанія-виробник оцінила цей апарат в Україні в суму розміром 1150 доларів, тобто в більш ніж $ 1000.. Проте, з березня 2019 року, коли мобільний пристрій надійшло в продаж, воно дуже сильно впало в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для всіх категорій покупців. Видання Tehnofan.com.ua в ході дослідження цін на електроніку з’ясувало, що даний флагман тепер можна купити всього за 17400 гривень, за скільки його продають десятки торгових точок на території України.

На вибір покупців пропонують відразу кілька кольорів, в тому числі чорну, зелену, блакитну, білу і звичайно ж червону, в якій Samsung Galaxy S10 виглядає вкрай красиво і стильно. Очевидно, що при виборі магазину, в якому планується покупка, варто звертати увагу на досвід його роботи і кількість позитивних відгуків, адже чим таких більше, тим краще. За досить привабливу суму грошей, яка десь на 32% нижче початкової, покупець отримує мобільний пристрій топового рівня, оснащене за останнім словом техніки. Воно включає в себе потрійну основну камеру з роздільною здатністю 12 Мп + 12 Мп + 16 Мп, а також 10 Мп фронтальну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, флагман володіє 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,84 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, цілими 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, слотом для установки карт пам’яті microSD, а також, крім того, захисним склом Corning Gorilla Glass 6, з якого виконана не тільки захист для матриці дисплея, але ще і весь корпус взагалі. Для зарядки преміального мобільного пристрою південнокорейської корпорації використовується інтерфейс USB Type-C, а ось навушники підключаються через повноцінний окремий 3,5 мм роз’єм, яким зараз інші флагмани від інших брендів похвалитися не можуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.