Представлений флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 Pro 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки що на прес-конференції в Китаї глава компанії Xiaomi Лей Цзунь представив смартфон Xiaomi Mi 9 Pro 5G, вся інформація про яку просочилася в Мережу ще до дебюту.

Зовні смартфон не відрізняється від оригінального флагманського пристрою Xiaomi Mi 9, який був випущений цієї весни, усі відмінності ховаються всередині.

Екран AMOLED має діагональ 6,39 дюйма, яскравість якого становить 600 кд/м2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон побудований на базі однокристальних системи Qualcomm Snapdragon 855 Plus і оснащений модемом 5G, а в корпусі знаходяться відразу 7 антен для стабільної зв’язку в мережах п’ятого покоління.

Смартфон отримав оновлену систему охолодження з використання теплової трубки.

Також варто відзначити підтримку швидкої провідної зарядки потужністю 45 Вт. Бездротова зарядка Xiaomi Mi 9 Pro 5G характеризується потужністю 30 Вт, вона дозволяє повністю зарядити смартфон за 69 хвилин.

Крім того, є бездротова зворотна зарядка інших мобільних пристроїв потужністю 10 Вт. Можна заряджати аксесуари або, наприклад, iPhone

Також були показані нові бездротові зарядні станції і портативний акумулятор потужністю 50 Вт.

У камері використовуються датчики зображення роздільною здатністю 48, 16 і 12 Мп, а також поліпшену систему фокусування. Фронтальна камера має роздільну здатність 20 Мп. Xiaomi робить акцент на істотному поліпшенні якості знімків в порівнянні зі звичайним Xiaomi Mi 9 на програмному рівні.

Смартфон отримав абсолютно новий мотор, який відповідає за вібрацію. Це найбільший вібромотор серед всіх Android-смартфонів, що повинні особливо оцінити шанувальники мобільних ігор. Те ж саме стосується звуку, смартфон похвалиться рекордно гучним звучанням.

Звичайно ж, є повноцінний модуль NFC, який можна використовувати в якості ключа для автомобіля.

За цей пристрій проситимуть 519 доларів (12 600 грн.). Старша версія обійдеться приблизно в 600 доларів (14 600 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.