Результати перших дроп-тестів iPhone 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ряд західних ЗМІ та блогерів почали публікувати відео з результатами дроп-тестів iPhone 11 і 11 Pro. Результати у всіх різні.

Ресурс CNET протестував обидві моделі, кидаючи їх спочатку задньою, а потім і передньою стороною з одного, двох, двох з половиною і трьох метрів на бетонну підлогу. У результаті смартфони виявилися майже неушкоджені, але в iPhone 11 перестала працювати основна камера, хоча TrueDepth-камера залишилася в порядку.

Результати YouTube-каналу PhoneBuff виявилися менш райдужними. Блогери одночасно протестували iPhone 11 Pro Max і Galaxy Note 10+. Дроп-тест проходив в три етапи: падіння екраном вниз, падіння тильною частиною і падіння бічною рамкою з метрової висоти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За результатами заднє скло iPhone 11 Pro Max повністю розбилося, у Note 10+ результат був трохи кращим. Те ж стосується і лицьового боку. А ось з падінням на бік краще впорався iPhone 11 Pro, оскільки, у нього встановлена ​​сталева рамка, а у Note 10+ алюмінієва.

За заявою Apple, у нових iPhone встановлено найміцніше скло. Результати тестів у черговий раз підтверджують, що довговічність смартфона залежить від конкретного випадку та умов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtehnofan.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.