Новини про ціну Xiaomi Mi 9 Pro 5G — фейк

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора з’явилися перші подробиці про ціну нового флагмана Xiaomi — Mi 9 Pro 5G: глава компанії натякнув, що апарат виявиться набагато дорожче 9 Mi, і з’явилося припущення, що вартість стартує з позначки приблизно $570 (14 000 грн.). Що для моделі, оснащеної модемом 5G у всіх конфігураціях, взагалі-то не дуже і дорого. Але сьогодні раптом з’явився тизер, який обіцяє вартість навіть нижче. Природно, в самій Xiaomi не втрималися, щоб не прокоментувати свіжі “подробиці”.

Коментар Сюя Цзеюня, головного менеджера PR-служби Xiaomi, виявився коротким і різким: “Очевидно фальшивка”. Так що не потрібно сподіватися купити Mi 9 Pro 5G за $500 (12 300 грн.), цього не буде. Апарат виявиться дорожче.

На те, що опублікований тизер виявився фальшивкою, вказує і інший факт: надійне джерело опублікувало конфігурації моделі, і в них немає версії з 128 ГБ флеш-пам’яті, в той час як на картинці вона фігурує. Xiaomi запропонує Mi 9 Pro 5G в двох варіантах: з 8 і 12 ГБ ОЗУ, причому в обох випадках обсяг флеш-пам’яті — 256 ГБ. Напевно пізніше вийде модель і з 512 ГБ ОЗУ, як в Redmi K20 Pro Premium, але на початковому етапі такої версії не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, Xiaomi Mi 9 Pro 5G представлять вже завтра, а в продаж апарат надійде 1 жовтня. Модель вийшла дуже цікавою: вона оснащена гучним динаміком, підтримує Bluetooth LHDC і 150 варіантів вібрації. Автономність Mi 9 Pro 5G вище, ніж у звичайного Mi 9, реалізована підтримка електронних документів eID і функція відкривання авто. А ще обіцяні дуже якісні матеріали корпусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.