Абсолютно всі версії Mi 9 Pro 5G оснащені модемом 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) вже розповідав дещо про новий флагмані компанії Mi 9 Pro 5G, але багато подробиць ніколи не буває. Цього разу топ-менеджер вирішив уточнити дещо щодо конфігурації моделі.

Точніше, Лей Цзунь не сам вирішив уточнити — користувачі соцмережі Weibo поцікавилися у нього, чи Mi 9 Pro 5G варіант простіше та дешевше — з звичайним модемом LTE замість 5G. На що топ-менеджер дав негативну відповідь: абсолютно всі версії моделі будуть оснащені модемом 5G. І це, треба визнати, сильну заяву, адже навіть гранди на кшталт Samsung і Huawei не зважилися на випуск безальтернативною моделі з 5G: варіанти без підтримки мереж п’ятого покоління є і в Huawei Mate 30 Pro і Samsung Galaxy S10.

А ще глава Xiaomi поскаржився на те, що Mi 9 Pro 5G вийшов настільки цікавим, що ґрунтовна розповідь про всі його фішки під час офіційної презентації займе не менше двох годин. Адже 24 вересня компанія повинна представити ще й MIUI 11, і Mi Mix Alpha, і телевізори Mi TV Pro. Загалом, захід, судячи з усього, розтягнеться на добрих три години. Ніякого попкорну на такий довгограючий блокбастер не вистачить.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.