Названий ТОП-6 цікавих нововведень в iOS 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці інтернет-ресурсу News.ru проаналізували можливості популярної ОС. Вона сумісна з наступними смартфонами лінійки iPhone: SE, 6s / 6s Plus, 7/7 Plus, 8/8 Plus, X, Xs / Xs Max, Xr і 11/11 Pro / 11 Pro Max. Основним нововведенням визнають темну тему, яка знімає напругу очей, до того ж акумулятор працює довше.

Оновлена ​​вкладка «Фото», встановлено покращений редактор, це дозволить упорядкувати архів, використовуючи вкладки «Дні», «Місяці» і «Роки». Третім нововведенням називають змінений Safari, Браузер став набагато зручнішим.

Ярлик розміщений на стартовій сторінці, це дає змогу отримати доступ на часто відвідуваних сайтів. Четвертим удосконаленням визнають оперативні команди голосового помічника Siri, так як вони стали окремим вбудованим додатком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На п’ятому місці знаходяться особисті Memoji, Смайлики стали індивідуалізованими за рахунок зачісок, пірсингу, макіяжу та головних уборів. ТОП-6 замикає можливість підтримувати контролери. Слід перевести їх в режим сполучення і зайти в розділ Bluetooth, далі необхідно вибрати потрібні гаджети. Нововведення оцінять «мобільні» геймери, вважають фахівці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.