Анонсовано смартфон Vivo V17 Pro з шістьма камерами за 420 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально тільки що китайська компанія vivo презентувала новий смартфон. Він називається vivo V17 Pro. Новинка виділяється тим, що отримала відразу шість об’єктивів, два з яких дісталися фронтальній камері.

Смартфон працює на процесорі Snapdragon 675 в зв’язці з 8 ГБ оперативної пам’яті і несе на борту накопичувач місткістю 128 ГБ. Ємність комплектного акумулятора склала 4100 мАг. vivo V17 Pro підтримує 18-ватну швидку зарядку через порт USB-C.

Основна камера отримала чотири модулі. Головний має 48 Мп, а в його основу лягла матриця Sony IMX582. 13-мегапіксельний телеоб’єктив може похвалитися 2-кратним оптичним збільшенням. Сенсор глибини має 2 Мп, а ширококутний модуль в смартфоні виявився 13-мегапіксельним. vivo V17 Pro має здвоєну фронтальну камеру. Вона обзавелася головним сенсором на 32 Мп. Другий датчик має роздільну здатність 8 Мп і з’єднаний з ширококутною оптикою. Кут огляду становить 105 градусів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo V17 Pro обладнаний Full HD + дисплеєм з тонкими рамками. Діагональ складає 6.44 дюйма. В основу покладена Super AMOLED матриця, під якою встановлено сканер відбитків пальців. З іншого виділимо ОС Android 9 і фірмову оболонку Funtouch OS 9.1.

Новинка надійде в продаж в Індії в чорному і білому кольорах 28 вересня поточного року. Пізніше модель стане доступна і на інших ринках. Вартість Vivo V17 Pro склала 420 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.