Samsung Galaxy Fold здивував у тестах на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Samsung Galaxy Fold, незважаючи на те, що поки знаходиться у величезному дефіциті, дістався до блогера JerryRigEverything.

Тест на стійкість до подряпин апарат очікувано провалив. Точніше, провалив в порівнянні із звичайними смартфонами, але ми знаємо, що у всіх гнучких моделей найближчим часом екрани будуть прикриті пластиком, а не склом, так що результат очікуваний. Але на відео видно, що залишити слід можна без праці навіть нігтем, так що з Galaxy Fold користувачам потрібно бути максимально акуратними. Зовнішній екран прикритий склом, так що у нього все в цьому питанні нормально.

Обережність потрібна не тільки щодо захисної плівки, але і конструкції в цілому. Блогер наочно показав, що трапиться, якщо смартфон буде контактувати з піском або чимось подібним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що цікаво, захисний пластик екрану здатний витримувати прямий контакт з вогнем, не плавлячись. А сам екран після такого впливу повністю відновлюється.

Але, напевно, найбільше дивує міцність конструкції на вигин. Samsung вдалося зробити конструкцію досить міцною, щоб необережне і навіть дуже сильний вплив не зашкодило ні екран, ні телефон в цілому.

У підсумку Samsung Galaxy Fold вийшов з одного боку міцніше, ніж можна було б очікувати, а з іншого — він потребує набагато більшої обережності при використанні, ніж звичайні телефони.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.