Samsung Galaxy Fold з гнучким екраном з’явився в магазинах Європи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В перших числах вересня Samsung Electronics оголосила про початок продажів свого першого складного смартфона Galaxy Fold з гнучким екраном, правда спочатку він був доступний тільки на території Південної Кореї.

Досить дивною новиною стала інформація про початок прийому попередніх замовлень в США, які в день запланованого старту американських продажів, тобто 6 вересня, просто скасували, запропонувавши користувачам 250 доларів (6 200 грн.) в якості компенсації.

Однак тепер стало відомо, що Samsung Galaxy Fold вже почав з’являтися в магазинах Європи. Зокрема, пару днів тому Samsung Galaxy Fold 5G надійшов у продаж в Німеччині за ціною 2100 эвро (57 200 грн.). Вся перша партія була розпродана за 30 хвилин, але виробник продовжує приймати попередні замовлення, поки тільки на 5G-версію пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Покупці отримують бездротові навушники Galaxy нирки золото, міцний чохол, а також розширену гарантію Samsung Care+, за умовами якої виробник усуне випадкові пошкодження смартфона протягом року після його придбання.

Тим часом, за неофіційний Galaxy Fold в Гонконзі просять близько 5000 доларів (123 100 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.