Сенсація: Екран Xiaomi Mi Mix Alpha покриє більше 100% лицьовій панелі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi опублікувала нове рекламне зображення майбутнього флагманського камерофона Xiaomi Mi Mix Alpha, який повинен бути представлений на наступному тижні.

У супровідній написи присутній прямий натяк на те, що Xiaomi Mi Mix Alpha стане першим смартфоном в історії, екран якого буде покривати більш за 100% лицьовій панелі.

Варто ще раз уточнити, яким чином виробники вираховують ефективну площу дисплея у смартфонів з загнутими бічними частинами екрана. Для цього дисплей умовно розгортають на площину, вважають її площу і порівнюють з площею проекції смартфона в плані. Якщо площі будуть рівні, то буде заявлено про те, що екран Xiaomi Mi Mix Alpha покриє мінімум 100% лицьовій панелі. Коли екрани почнуть загинати ще сильніше, то ми отримаємо заяви про ефективну площу більше 100%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також опубліковані фотографії запрошень на презентацію Xiaomi Mi Mix Alpha і Xiaomi Mi 9 Pro, на яких про підтримку 5G, інноваційному екрані і технології швидкого заряджання.

Xiaomi Mi Mix Alpha і Xiaomi Mi 9 Pro будуть представлені разом з прошивкою MIUI 11 наступного тижня, 24 вересня. Тоді ж покажуть преміальний телевізор Xiaomi TV Pro, який створювався з ретельною увагою до деталей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.