Смартфони

iPhone 12 отримає неймовірні можливості які здивують навіть прихильників Apple

Share

Як стало відомо компанія Apple збирається в 2020 році впровадити в свої нові флагмани повноцінний вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, а виявиться таким технологія Touch ID третього покоління, або ж її перейменують в Display ID. Про те, що подібне нововведення з’явиться в iPhone 12, повідомило авторитетне видання Bloomberg з посиланням на ланцюжок поставок. Стверджується, що «яблучна» корпорація обговорює закупівлю величезної кількості дисплеїв з такою можливістю, щоб встановити їх в свої нові мобільні пристрої наступного покоління, вихід якого очікується в кінці наступного року.

У новинці під назвою iPhone 12 також буде підтримка мереж 5G, а спеціально для впровадження такого нововведення Apple викупила весь підрозділ Intel, що відповідає за створення модемів для мобільних пристроїв. Ще під час анонса iPhone X в 2017 році американська корпорація говорила, що Touch ID – це минуле, а технологія сканування особи Face ID – це майбутнє. Проте, судячи з усього, вона змінила свою думку з цього приводу. Власникам її нового флагмана зразка 2020 року виявиться доступно відразу два способи ідентифікації, використовувати які можна буде як за допомогою особи, так і за рахунок пальців.

В даний час зустріти інтегрований в дисплей дактилоскопічний модуль можна навіть в телефонах з уже чи не бюджетного сегмента, тому, поза будь-якими сумнівами, флагмани Apple виглядають на тлі продукції конкурентів вже далеко не так цікаво в усіх відношеннях. Цілком собі очевидно, що після такої події навіть найвідданіші фанати «яблучної» корпорації »засумніваються в тому, що вона краще за інших знає про те, що краще споживачам, адже інакше вона не стала б впроваджувати Touch ID в свої телефони знову, продовжуючи робити ставку на Face ID. Втім, як до подібного нововведення поставляться користувачі, покаже час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Playstation 5 Pro може з’явитися навіть раніше, ніж ми думали

    Удосконалена PlayStation 5, просто відома як PS5 Pro, вже практично офіційно підтверджена: у новому звіті…

    27.04.2024

    Експерти TechRadar назвали 13 найкращих прогумованих смартфонів на весну 2024 року

    Найкращим смартфоном з прогумованим корпусом визнано Nokia XR20 із захистом IP68 та MIL-STD-810, тонким та…

    26.04.2024

    Київстар попередив про збільшення у 10 разів, до чого готуватися

    Серед українських інтернет-провайдерів «Домашній Інтернет» від Київстар має найбільшу мережу гігабіти. Лише за час повномасштабного вторгнення компанія…

    26.04.2024

    Потрібен чи ні антивірус на смартфоні з Android

    У цій статті обговоримо таку тему, як антивірусне програмне забезпечення для мобільних пристроїв. Багато хто…

    26.04.2024

    Топ-7 важливих налаштувань для нового iPhone

    Мрія багатьох молодих людей – новий iPhone останньої моделі. Такий подарунок дійсно буде незабутнім, але,…

    26.04.2024

    Старі версії Android отримали підтримку чат-бота Google Gemini

    Google додала підтримку нейромережі Gemini до операційних систем Android 10 і 11. Як пише 9to5Google,…

    26.04.2024