Перші відгуки та попередні огляди ігрового сервісу Apple Arcade

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігровий сервіс Apple Arcade стане доступний всім бажаючим з 19 вересня. Але частина користувачів, які перейшли на iOS 13 або використовують iOS 13.1 Beta вже отримали доступ до Apple Arcade, тому в Мережі з’явилося безліч оглядів ігор і сервісу в цілому.

Отже, на момент запуску в сервісі буде 54 гри. Нагадаємо, в цілому нам обіцяли більше 100 унікальних ігор, так що Apple Arcade явно потихеньку буде наповнюватися новими проектами. Варто відзначити, що, якщо Apple збирається розвивати цей сервіс тривалий час, сотнею ігор компанія явно не обійдеться, що тільки на руку користувачам.

Ігри, встановлені за допомогою Apple Arcade, працюють без доступу до інтернету. Крім того, схоже, немає обмеження на кількість ігор, які можна завантажити в сервісі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується оглядів і відгуків, користувачі в основному позитивно відгукуються про ігри Apple Arcade. Є проекти з унікальними механіками, є ігри з досить пристойною графікою, хоча є і досить буденні гри. При цьому проекти в Apple Arcade представлені в різних жанрах, що дозволить компанії охопити більш широку аудиторію.

Нагадаємо, в Росії підписка на ігровий сервіс Apple обійдеться в  100 гривень на місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.