Представлений інноваційний смартфон Vivo Nex 3 5G із екраном-водоспадом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo щойно представила Nex 3 5G — перший у світі смартфон з екраном-водоспадом. Нагадаємо, під цим терміном ховається дисплей, який досить сильно заходить на бічні межі. Сьогодні ми вже мали можливість оцінити, як це буде реалізовано в Huawei Mate 30 Pro.

Vivo Nex 3 5G також є новим флагманом виробника, так що функціями і технологіями він не обділений. Як ясно з назви, смартфон підтримує 5G, але є версія і без підтримки мереж п’ятого покоління.

Новинка отримала дисплей OLED діагоналлю 6,89 дюйма роздільною здатністю Full HD+, який займає 99,6% площі фронтальної поверхні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серцем служить SoC Snapdragon 855 Plus. Також смартфон отримав 8 або 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті. Ємність акумулятора — 4500 мА·год, потужність швидкої зарядки — 44 Вт.

Основна камера смартфона включає три датчика. Головний-Samsung ISOCELL Bright GW1 дозволом 64 Мп. Дві інші-13-мегапіксельний “ширик” і 13-мегапіксельний “телевік”. Фронтальна камера характеризується роздільною здатністю 16 Мп.

Повертаючись до екрану, через його вигнутих країв смартфон позбавлений фізичних клавіш. Їх тут замінюють сенсорні в рамках технології Touch Sense. Також є функція X-Axis Haptic, що забезпечує тактильний зворотний зв’язок при натисканні тих самих сенсорних кнопок. Журналісти, які побували на презентації, стверджують, що випадкових натискань у них зі смартфоном не траплялося.

При цьому, судячи з усього, Vivo ніяк не намагалася пояснити, навіщо потрібні такі екрани в смартфонах. Так, завдяки такому рішенню, можна говорити про справжню безрамковість, так як тих самих рамок при погляді на смартфон під звичайним кутом просто невидно, але підвищений ризик пошкодження екрана, спотворення зображення і зручність — все це під питанням.

Ціни на Vivo Nex 3 стартують з 705 доларів (17 500 грн.). За ці гроші покупець отримає смартфон без підтримки 5G з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті. Версія Vivo Nex 3 5G з 256 ГБ флеш-пам’яті обійдеться в 810 доларів (20 000 грн.), а топова з 12 ГБ ОЗУ — 875 доларів (21 700 грн.). Попередні замовлення приймаються вже зараз, а поставки почнуться з 21 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.