Vivo представила Nex 3 5G з вигнутим екраном, 64-мегапіксельною камерою і віртуальними кнопками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після декількох місяців витоків і дражнилок, Vivo Nex 3 нарешті офіційно представлений. Як і очікувалося, головною особливістю є OLED-дисплей Waterfall FullView, який простягається по боках Nex 3 і, як стверджує Vivo, дає пристрою співвідношення екрану до тіла 99,6%.

Кривизна 6,89-дюймового екрану 1080p настільки велика, що на бічній панелі телефону немає місця для кнопок. Замість цього Vivo додає віртуальні кнопки, звані Touch Sense, які працюють разом з тактильною системою зворотного зв’язку, аналогічно концептуального телефону Apex 2019 без портів і без кнопок, який ми бачили раніше в цьому році.

Vivo випускає версії 4G і 5G, обидві з яких працюють на процесорі Qualcomm Snapdragon 855 Plus і мають систему охолодження в паровій камері. Акумулятор ємністю 4500 мАг і підтримує швидку зарядку Super FlashCharge 44W. Як і в більшості сучасних телефонів Vivo, на дисплеї є датчик відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі знаходиться круглий модуль з трьома камерами, який Vivo називає Місячним кільцем, на відміну від минулорічного Nex Dual Display. Є 64-мегапіксельна основна камера, 13-мегапіксельна надширока і 13-мегапіксельний телеоб’єктив. Також він отримав 16-мегапіксельний модуль селфі-камери яка вспливає.

Vivo ще не надала інформацію про ціни для Nex 3, тільки заявивши, що вона буде «доступна в найближчі місяці в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, Південно-Східної Азії і на інших ринках». Ми з нетерпінням чекаємо можливості побачити Nex 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.