IPhone XR і XS отримають одну з найкращих нових функцій камери iPhone 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Немає сумнівів в тому, що велике оновлення iPhone 11 зводиться до камери, що підтверджується кмерою на задній панелі. Серед цікавих новинок, продемонстрованих Apple, була можливість знімати кілька одночасних відеопотоків з різними комбінаціями сенсорів і об’єктивів на телефонах, включаючи селфі-снеппер.

Оскільки це насправді функція iOS 13, а Apple з червня розробила спеціальний API-інтерфейс для розробників, який дозволяє використовувати багатокамерний запис, виходить, що ми можемо побачити цю опцію в попередниках iPhone XS і XR. Чорт, навіть iPad Pro 2018 з його маленьким комплектом камери отримає його.

Це буде зроблено за допомогою сторонніх додатків для камер, таких як Filmic. Apple навіть продемонструвала Pro-версію додатка, коли оголосила iPhone 11, і на всіх камерах одночасно знімалося чотири потоки. Само собою зрозуміло, що це не буде так сильно працювати на вашому старому iPhone XS або XR, як показує матриця Apple для декількох камер iPhone XS нижче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як бачите, тільки дві камери на iPhone 2018 можуть записувати одночасно з відповідною якістю. Очевидно, що розробники можуть використовувати основну задню камеру і телеоб’єктив для зйомки двох подвійних кадрів, аналогічно опції Dual-view Video, яку Huawei пропонує на P30 Pro. Вони також можуть використовувати основну і передню камери одночасно для вашої дивовижної історії в Instagram.

Однак вони не можуть використовувати три камери одночасно, в той час як в тріо iPhone 11 вони можуть, але ми припускаємо, що це не стане проблемою, оскільки відео, яке ви хочете знімати, отримає два одночасних відеопотоки, близький і далекий один від друга в будь-якому випадку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.