Motorola RAZR 2020 може стати двостулковою розкладушкою якій не буде аналогів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незалежно від того, складите ви її всередину чи назовні, згинання телефона навколо вертикальної осі робить його товстим, високими і незручними для носіння в кишенях, і проблема досить очевидна з переглянутим Galaxy Fold і навіть Mate X.

Складання на більш короткій горизонтальній осі зробило б телефон більш компактним, і тому складаний телефон RAZR від Motorola 2019 року вважається точно таким.

Існує два слухи про розмір дисплея в розгорнутому вигляді – 6,5 “або 6,2” – але також буде невеликий додатковий дисплей зовні для повідомлень і тому подібного. Що стосується того, на що це може нагадувати, не дивіться далі, ніж ці нові патенти на телефони від батьківської компанії Motorola Lenovo, заснованої LetsGoDigital. Вони зображують щось відмінне від усіх таких патентів, які ми бачили до цих пір – складний пристрій, який може згинатися в різних точках навколо горизонтальній осі, а не тільки в середині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, це, здавалося б, не залишає жорсткого простору на задній панелі для зовнішнього дисплея, але давайте не будемо забувати, що це патентні рендери, які можуть розвиватися далі, коли можливе ця технологія досягне стадії розробки.

Що стосується очікуваного Verizon RAZR, то, за чутками, Motorola позиціонує гнучкйи телефон в якості середнього класу, оскільки на ній не буде встановлений флагманський процесор або гігантська батарея. Це досить інтригуюча концепція, оскільки RAZR дійсно буде нижча за технічними характеристиками в порівнянні з Fold або Mate X.

Ці два будуть коштувати близько $ 2000 і $ 2500, відповідно, тому можливий цінник $ 1500 за RAZR може здатися вигідною операцією в світі складних телефонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.