HTC випустить топовий апарат 5G на початку 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HTC цього року залишилася без флагманського смартфона. Ще на початку року з’явилися чутки, що виробник не буде випускати новий апарат верхнього цінового сегменту, і зараз ми бачимо, що чутки були вірні.

При цьому і в цілому у HTC новинок було вкрай мало, що не дивно, враховуючи фінансове положення виробника. Однак, якщо вірити новим слухам, вже в самому початку наступного року HTC представить свій новий флагман, причому з підтримкою 5G. Аналітики пророкують активний ріст цього сегмента смартфонів, так що, мабуть, HTC хоче встигнути урвати шматочок.

Новий смартфон HTC нібито з’явиться в першому кварталі, що ставить під питання апаратну платформу новинки. Якщо смартфон повинен з’явитися у продажу в першому кварталі, це може натякати на використання Snapdragon 855 або 855 Plus, а от якщо в першому кварталі відбудеться лише анонс, тоді старт продажів може бути намічений на набагато більш пізні терміни, і HTC зможе використовувати Snapdragon 865. Крім того, не варто виключати варіант використання компанією платформи іншого виробника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.