Categories: Смартфони

Анонс Realme XT – чотири камери, сканером в екрані і низька ціна

Share

Зовсім недавно публіці показали такий смартфон, як Xiaomi Redmi Note 8 Pro, який вже доступний для покупки в Китаї, а на міжнародному ринку він, швидше за все, з’явиться в жовтні, тобто досить скоро. Цей апарат виявився вкрай цікавим у всьому, але чи є він найкращим у своєму класі – питання тепер відкрите, тому що лічені години назад в Індії офіційно представили таку новинку, як Realme XT. Це зробив бренд, який належить корпорації Oppo. Головна особливість нового мобільного пристрою бюджетного рівня полягає в тому, що воно оснащене четверний основною камерою, а також, крім того, вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, що робить його навіть більш цікавим, ніж продукт Xiaomi.

Смартфон Realme XT виглядає краще за свого конкурента, а разом з тим він є ще й більш технологічним. Мобільний пристрій отримав 6,4-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), прикритий захисним склом Corning Gorilla Glass 5. Також новинка здатна похвалитися четверною основною (48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп) і одинарною 16 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 712 з тактовою частотою 2,3 ГГц, акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки VOOC 3.0, а також корпусом зі скла і металу , що володіє розмірами 158,7 x 75,2 x 8,6 мм. Важить весь телефон – 183 грами.

В іншому, новинка може похвалитися 4/6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, графічним прискорювачем Adreno 616, а також інтегрованим прямо в дисплей сканером відбитків пальців, які працюють за рахунок оптики. Що стосується інтерфейсів, то користувачі можуть розраховувати на підтримку Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ax, A-GPS, Dual GPS, GLONASS і Beidou. На жаль, місця для чіпа NFC в Realme XT не знайшлося, тому використовувати цей смартфон для оплати покупок в магазинах не вийде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на цього «вбивцю» Xiaomi Redmi Note 8 Pro встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді фірмової пошивки Color OS 6, але до кінця року новинку, швидше за все, оновлять до Android 10. Придбати телефон можна в кольорах Pearl White і Pearl Blue, тобто в білому і синьому. Модель з 4/64 пам’яті оцінена в 7 000 гривень, версія з 6/64 ГБ в 8 000 гривень, а за конфігурацію з 8/128 ГБ просять 9 000 гривень. Всі ціни вказані при перекладі з місцевих індійських рупій в російські рублі. Продажі на території Індії почнуться 16 вересня, а потім, через якийсь час, Realme XT повинен з’явитися в Росії, Європі та інших регіонах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Realmeукр
  • Останні записи

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024

    Google випустила Pixel Tablet без док-станції

    Google не стала змінювати дизайн або «начинку» Pixel Tablet: користувачів все також зустрічає металевий корпус…

    08.05.2024