LG готує дуже дивний гнучкий смартфон

Смартфони, що згинаються, не без труднощів, але все ж вийдуть на ринок, а з часом виробники почнуть дивувати їх різновидами. Якщо вони примудрялися це робити в часи моноблоків, розкладачок і слайдерів, то при наявності гнучких екранів можливостей стає ще більше.

Наприклад, компанія LG, яка не поспішає представляти свій перший складаний смартфон, працює над дуже цікавим пристроєм. Його ескізи були виявлені в отриманому компанією патенті, на підставі чого була створена тривимірна модель пристрою.

Цей патент був поданий в Корейське відомство інтелектуальної власності (KIPRIS) ще в жовтні 2018 року, однак він був опублікований тільки в червні цього року. Патент показує пристрій розміром зі смартфон в складеному стані. Однак якщо його розкласти повністю, то ви отримаєте великий планшет.

Ми говоримо “повністю”, так як екран має не одну і не дві лінії згину, а цілих чотири. В результаті гнучкий дисплей фактично намотується на підставку. При цьому кожен шарнір має різну ширину, щоб врахувати товщину корпусу при складанні екрану.

Подробиць про пристрій поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.