Анонс iPhone 11 – потужний процесор, подвійна камера і ціна 699 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава компанії Apple Тім Кук (Tim Cook) заявив в ході презентації, що минулорічний смартфон iPhone XR став найпопулярнішим серед трьох нових моделей. Рівень задоволення цим смартфоном склав 99%, що є рекордом.

Наступник iPhone XR отримав назву iPhone 11, він оснащений Apple A13 Bionic, найшвидшою мобільного однокристальної системою, а також найшвидшим GPU в індустрії. В ході презентації показали пригодницький екшн з виглядом від третьої особи Pascal’s Wager з цілком консольної графікою, який працював при 60 к / с.

Користувачам будуть запропоновані шість колірних варіантів. ЖК-екран, який має діагональ 6,1 дюйма, зберіг добре знайому чубок для фронтальної камери, інших датчиків і гучномовця. Смартфон підтримує технологію Dolby Atmos і пропонує якісне звучання як з динаміка, так і через навушники.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато уваги приділили здвоєній камері, яка отримала два датчика зображення роздільною здатністю по 12 Мп, а також ширококутний і ультраширококутний (120 °) об’єктиви з діафрагмою F / 1,8 і F / 2,4 відповідно.

Камера підтримує розширений динамічний діапазон при зйомці фото і відео, має портретний режим не тільки для людей, а й для тварин. Є покращене студійне освітлення для портретів, а також режим для розмиття заднього фону на будь-яких предметах. Звичайно ж, завезли окремий нічний режим Night Mode.

У процесі відеозапису можна перемикатися між камерами. Підтримується роздільна здатність 4К при 60 к / с, також є можливість запису уповільнених відеороликів. Дуже цікава функція: можна записати відеоролику в фото-режимі, просто утримуючи кнопку знімка і не перемикаючись між режимами. Apple заявила, що найякісніші відео на смартфонах дозволить робити саме iPhone 11 (це було сказано до анонсу старших моделей, про які в іншій замітці).

Також у смартфона є 12-мегапіксельна фронтальна камера, яка підтримує відео 4K при 30 к / с і розширений динамічний динамічний діапазон. Також з’явилися уповільнені відеоролик на Фронталки, які назвали Slothies (slo-mo selfies).

Крім того, у смартфона є бездротова зарядка, Wi-Fi 6, захист від пилу і вологи (30 хвилин на глибині 2 метри), а його акумулятор дозволяє пристрою працювати на годину довше, ніж iPhone XR.

Ціна iPhone 11 стартує з позначки 699 доларів. Продажі почнуться 20 вересня. У зв’язку з анонсом подешевшали iPhone 8 і iPhone XR.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.