Опубліковані скріншоти MIUI 11: Безліч нових функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Довгоочікувану прошивку MIUI 11 компанія Xiaomi представить 24 вересня. До недавнього часу про неї практично нічого не було відомо, але вчора Інсайдер Мукул Шарма (Mukul Sharma) опублікував в Twitter кілька скріншотів інтерфейсу MIUI 11.

На жаль, якість залишає бажати кращого, до того ж на картинках присутні водяні знаки. Тим не менш, дещо сказати можна. По-перше, у візуальному плані інтерфейс не зміниться кардинально: можна говорити скоріше про еволюцію, ніж про революцію.

По-друге, в системі з’явиться вбудований універсальний переглядач (а може бути і редактор — поки не до кінця ясно) документів: текстових, таблиць, презентацій, PDF.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-третє, будуть масштабні зміни по частині звукового оформлення. З’явиться 11 динамічних звукових ефектів, звуки будуть змінюватися “інтелектуально”, наприклад, в залежності від часу доби.

А ще в MIUI 11 з’явиться система спрощеної передачі даних між смартфонами різних виробників, про що ми вже писали раніше.

У минулій нашій новини про Xiaomi Mi 9 Pro 5G ми вже наводили кілька скріншотів MIUI 11, в тому числі і логотип нової версії інтерфейсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.