Categories: Смартфони

Xiaomi опустила ціни на популярні смартфони до рекордного мінімуму

Share

Буквально вчора цей відомий на весь світ виробник електроніки зробив те, чого від нього ніхто не чекав. Так, зокрема, він назавжди обрушив ціни на популярні смартфони, зробивши їх набагато більш доступними для покупки всім бажаючим, ніж будь-коли раніше. Зниження цін відбулося назавжди, тобто воно носить не тимчасовий характер, а постійний. Китайська корпорація Xiaomi зуміла зробити свої популярні моделі мобільних пристроїв більш доступними за рахунок того, що їх собівартість скоротилася, також як і витрати на зборку. Як відомо, комплектуючі мають властивість швидко застарівати, а в міру цього процесу їх вартість для компанії-виробника падає. Тепер за зниженою ціною можна купити відразу кілька телефонів китайської корпорації, випущених на ринок з початку 2019 року. Простіше кажучи, під цей процес потрапили майже всі випущені моделі, які користуються серед покупців великою популярністю.

У найкращому разі зниження вартості досягло $ 42. Так, на перший погляд здається, що це не дуже багато, але якщо врахувати, що деякі телефони коштують менше ніж $ 200, йдеться про вкрай відчутному обваленні цінника до вкрай низького в усіх відношеннях рівня. За зниженою ціною починаючи з сьогоднішнього дня можна купити такі моделі, як Mi 9, Mi 9 SE, Mi CC9, Redmi K20, Redmi K20 Pro і Redmi Note 7. Їх уже продають з великою знижкою як в офіційному онлайн-магазині Xiaomi на території Китаю , так і в роздрібних торгових точках в цьому регіоні світу. Вартість всіх цих телефонів в Європі та інших країнах поки що не змінилася.

За рахунок того, що це не тимчасова акція, вже через кілька місяців всі ці смартфони можуть впасти в ціні ще сильніше, тим самим ставши дешевше і доступніше для широкого кола покупців. Це відмінна можливість отримати відмінні моделі мобільних пристроїв китайської корпорації. Залишається вірити, що цінник всіх цих смартфонів знизиться також і на міжнародному рівні, щоб якомога ширше коло людей, що проживає за межами Китаю, міг собі дозволити покупку таких смартфонів. У ряді випадків зниження цін торкнулося тільки окремі модифікації телефонів Mi 9, Mi 9 SE, Mi CC9, Redmi K20, Redmi K20 Pro і Redmi Note 7, а інформація про всі такі доступна на офіційному сайті китайської корпорації Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024