Віце-президент Xiaomi анонсував флагман Redmi K30 з підтримкою 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi тільки-тільки представила смартфони Note 8 і Note 8 Pro і, здавалося б, найближчим часом новинок компанії можна не чекати. Але не тут-то було: віце-президент Xiaomi і за сумісництвом глава бренду Redmi Лю Вейбинг (Lu Weibing) вже анонсував чергову модель. Та не просту, а флагманську.

Зробив він це в традиційній манері — через особисту сторінку в соціальній мережі Weibo. У короткій замітці від відзначив початок ери 5G і повідомив, що Redmi K30 «вже на шляху».

Це говорить про те, що, по-перше, Redmi K30 вже готовий, по-друге, він оснащений модемом 5G. Враховуючи, що виробництво нової моделі запускається приблизно за 3-4 тижні до анонсу, можна думати, що новий флагман Redmi вже став на виробничий конвеєр, а раз так, скоро в Мережі почнуть з’являтися додаткові подробиці про нього. Але одне стверджувати вже можна практично напевно: роздільна здатність основного датчика камери моделі складе не менше 64 Мп, адже Redmi K30 стоїть на голову вище “64-мегапіксельного” Redmi Note 8 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосується платформи, то швидше за все Redmi K30 буде побудований на анонсованій вчора SoC Snapdragon 7 Series 5G. Є дані про те, що смартфони на базі однокристальної системи з’явиться не в наступному році, а вже в поточному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.