Не тільки новий колір. Huawei представила оновлений P30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, компанія Huawei представила на виставці IFA 2019, що стартувала в Берліні, злегка оновлений смартфон Huawei P30 Pro.

Оновлений Huawei P30 Pro виконаний в двох нових кольорах корпусу – Mystic Blue і Misty Lavender . У новому дизайні помітний плавний перехід між глянцевою і матовою поверхнею.

Крім того, смартфон отримав оновлені функції зйомки і редагування фото. У нічний режим була додана нова функція для фронтальної камери, в якій використовується спеціальний алгоритм створення портретних зображень, що дозволяє робити риси обличчя чіткішими на нічних фотографіях. Водночас знижується яскравість джерела світла на задньому плані і поліпшується деталізація затемнених областей. Пристрій дозволяє робити знімки в умовах низької освітленості завдяки підтримці стандарту ISO 409 600.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий режим редагування Huawei Vlog AI дозволяє створювати музичні кліпи, використовуючи фотографії і відео з галереї. Користувач може налаштувати готове відео, додавши свою улюблену музику, фільтри, ефекти або приєднати інші відео.

Оновлений портретний режим забезпечує професійний ефект “боке”. ToF-камера в поєднанні з алгоритмом штучного інтелекту, дозволяють точно визначати глибину різкості і отримати знімки з розмитим фоном і високою деталізацією особи і фігури моделі.

Глобальний запуск нового Huawei P30 Pro призначений на 20 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.