Типова “лижа”. Смартфон LG G8X ThinQ зберіг як сильні, так і спірні сторони попередніх моделей компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG представила на IFA 2019 смартфон G8X ThinQ. Джерело стверджує, що в Південній Кореї апарат буде продаватися під назвою V50S, що добре демонструє відсутність особливої необхідності в поділі топових апаратів LG на дві лінійки.

Як би там не було, G8X ThinQ — це неоднозначна модель, яку не можна назвати заміною для G8 або оновленням останньої. Наприклад, тут більший дисплей OLED діагоналлю 6,4 дюйма, але його роздільна здатність нижче — 2340 х 1080 пікселів. Зате сканер відбитків пальців інтегрований в екран.

Фронтальна камера змінилася: тепер це 32-мегапіксельний датчик. Основна подвійна включає датчики роздільною здатністю 12 і 13 Мп. З якихось причин LG продовжує триматися осторонь від популярних 48-мегапіксельних модулів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому тут ніяких сюрпризів. Серцем служить SoC Snapdragon 855, оперативної пам’яті у смартфона є 6 ГБ флеш-пам’яті — 128 ГБ. Є фірмовий ЦАП QuadDAC, є акумулятор ємністю 4000 мА·год і захист за стандартом MIL-STD 810G.

В якості бонусу є фірмовий модуль DualScreen з другим екраном. Чи то це рішення дійсно популярно, чи то LG ще не зважилася від нього відмовитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.