Cьогодні Samsung скасувала всі ранні попередні замовлення на Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора компанія Samsung нарешті передпредставила гнучкий смартфон Galaxy Fold і оголосила дату початку продажів — 6 вересня, тобто сьогодні.

Як виявилося, перезапуск важливого для Samsung пристрою супроводжувався досить дивним вчинком компанії.

Справа в тому, що Samsung взяла і скасувала всі ранні попередні замовлення на Galaxy Fold в США. Можливо, це ж справедливо і для якихось інших країн, але поки таких даних немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мова йде про тих користувачів, які колись раніше оформили передзамовлення на Galaxy Fold. Тепер їхні попередні замовлення скасовані, і їм доведеться все робити заново. Не дуже зрозуміло, навіщо Samsung це зробила і чому не зробила раніше. Сама компанія в листах користувачам пояснила свій вчинок тим, що їй потрібен час для переосмислення процесу обслуговування клієнтів, але починати цей процес зі скасування попередніх замовлень — трохи дивний крок. Особливо, якщо згадати, що свого часу Samsung, навпаки, платила користувачам, аби ті не відмовлялися від попередніх замовлень.

Втім, навряд чи потрапили в цю ситуацію користувачі будуть скаржитися, так як Samsung надала «постраждалим» бонус у вигляді 250 доларів, які можна витратити на будь-яку продукцію компанії. Ці гроші також можна використовувати в якості знижки при новому оформленні замовлення на Galaxy Fold.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.