Samsung оголосила про початок продажів складного смартфона Galaxy Fold з гнучким екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics нарешті, оголосила про початок продажів свого першого складного смартфона Galaxy Fold з гнучким екраном.

Представлена на початку року модель повинна була почати продаватися ще в квітні, але виявлені журналістами недоліки конструкції змусили корейського виробника відправити смартфон на доопрацювання.

Отже, з завтрашнього дня, 6 вересня, Galaxy Fold можна придбати в Південній Кореї, а потім з’явиться у Франції, Німеччині, Сінгапурі, Великобританії, США та інших країнах. Пропонуються сірий і чорний кольори корпусу. У ряді країн буде доступна версія з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління, а в міжнародному масштабі пропонується версія LTE. Ціни в порівнянні з квітнем залишилися колишніми – близько 1980 доларів (50 000 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав внутрішній гнучкий екран діагоналлю 7,3 дюйма і роздільною здатністю 1536×2152 пікселів, зовнішнім 4,6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 720×1680 пікселів, сумарно шість модулів камери — тильна з ультраширококутним 16 Мп, ширококутним 12 Мп і телефото 12 Мп, селфі-камера на 10 Мп з датчиком глибини на 8 Мп. Ємність акумулятора становить 4380 для версії з LTE і 4235 з 5G. В основу лягла SoC Qualcomm Snapdragon 855, 12 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.