Redmi Note 8 Pro перегрівається навіть з рідинним охолодженням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесори від Mediatek складно назвати «холодними». Ще задовго до презентації Redmi Note 8 Pro, глава компанії запевняв нас, що незважаючи на наявність процесора Helio G90T, про проблему перегріву виробник подбав. Переживати за це покупцям не варто. Але перші тести які з’явилися в мережі запевняють нас у зворотному.

Індійський блогер опублікував на YouTube відеоролик, на якому видно, що після деякого часу гри в PUBG фронтальна частина і особливо задня панель розігрілася до температурного діапазону — 45-50 градусів.

Користувач, вже в Weibo поділився інфрачервоної фотографією задній панелі смартфона (вище) і на ній чітко видно, що тепло від процесора нікуди не йде. При цьому якщо порівняти це інфрачервоне фото з розібраним смартфоном, то на задній панелі більше нагрівання спостерігається трохи вище мідної трубки для рідинної системи охолодження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, одна з причин, яка може впливати на нагрів — відсутність термопасти між мідною трубкою і процесором, через що може утворитися накопичення тепла в області процесора. Якщо це так, то цілком можливо очікувати офіційну заяву Redmi про гарантійне відкликання проданих і порушених проблемою смартфонів.

Сьогодні офіційний представник компанії оголосив, що в Китаї, перший етап продажів моделі Note 8 Pro завершився і в цілому смартфон юанем підтримало 300 000 покупців. Новий раунд призначений на 10 годину ранку — 6 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.