Xiaomi оголосила про випуск прошивки MIUI 11 і флагмана Mi Mix 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лічені години назад інсайдер Xiaomishka повідомив про те, що компанія Xiaomi нарешті визначилася з датою презентації своєї нової операційної системи. Цю інформацію вона вже розповсюдила всередині корпорації. Новітнє програмне забезпечення могли б анонсувати раніше, проте китайська корпорація вирішила поєднати всі ці події з анонсом свого нового телефону топового рівня, яким є Mi Mix 4. На нього прямо «з коробки» виявиться встановлена ​​нова прошивка MIUI 11, яка в його випадку виявиться побудована на базі Android 10. Повідомляється, що нове ПЗ все зможуть побачити вже 24 вересня 2019 року, тобто через три тижні. Воно принесе разом з собою багато всього нового.

Так, зокрема, прошивці MIUI 11 приписують темну тему оформлення, повністю нові іконки всіх стандартних додатків, можливість персоналізувати екран блокування, а також безліч інших особливостей, які зроблять цю платформу краще, ніж будь-коли раніше. Що стосується флагмана Xiaomi Mi Mix 4, то він отримає передове технічне оснащення, а включати таке в себе буде восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 Plus з тактовою частотою 2,97 ГГц, графіку Adreno 640, модем X50 з підтримкою 5G, 8/10/12 ГБ оперативної і 128/256/512 ГБ постійної пам’яті, а також потрійну основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп.

Головне враховувати, що 24 вересня не відбудеться реліз прошивки MIUI 11 або старт продажів Mi Mix 4. Ці події відбудуться потім, через якийсь час. Швидше за все, купити новинку від Xiaomi стане можливим вже в самому кінці вересня, тоді як новітнє програмне забезпечення для фірмових мобільних пристроїв вийде через 2 – 3 тижні після презентації. До цього потрібно бути готовим. Новий флагман бренду повинен виявитися найбільш просунутим і технічно сучасним телефоном і всіх, які даний виробник коли-небудь створював і випускав на ринок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.