Categories: Смартфони

Представлений Redmi Note 8 Pro: ігровий смартфон з відмінною камерою

Share

Тривала марктетингова кампанія смартфона Redmi Note 8 Pro нарешті завершилася гучним анонсом, в якому виробник поділився всіма подробиці про свій новий флагманський продукт.

Redmi Note 8 Pro отримав екран діагоналлю 6,53 дюйма роздільною здатністю FullHD+, який займає 91,4% площі лицьової панелі, а також має сертифікат TUV Rheinland і захист від синьої частини спектра світла. Екран покритий захисним 3D-склом підвищеної міцності, яке відмінно показало себе в численних випробуваннях. Ширина нижньої і верхньої рамок екрану у Redmi Note 8 Pro становить 4,2 і 2,05 мм, а бічні рамки мають ширину 1,8 мм.

Задня панель також покрита 3D-склом, яке загнуті з усіх чотирьох сторін корпусу. Дактилоскопічний датчик розміщений в нижній частині блоку основної камери, про яку ми поговоримо трохи нижче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері встановлено чотири датчика зображення, включаючи головний роздільною здатністю 64 Мп. Формат датчика зображення — 1/1,7″. Максимальна роздільна здатність знімків становить 9248х6936 пікселів, при цьому розмір фотографій може перевищувати 20 МБ. Такий знімок можна розділити на 25 частин дозволом FullHD+ або майже на 8 частин роздільною здатністю 4K.

Ще три модулі мають роздільну здатність 8, 2 і 2 Мп. Redmi Note 8 Pro на відміну від Redmi Note 8 оснащений четвертим модулем, в якому встановлена часопрольотна камера. Ширококутна камера має кут огляду 120°. Макрознімки можна робити на відстані від 2 см. Смартфон вміє записувати відеоролики з частотою 960 к/с. фронтальна камера отримала 20-мегапіксельний датчик зображення.

Смартфон оснащений однокристальних системою MediaTek Helio G90T, в Redmi Note 8 Pro реалізована система оптимізації якості ігор на апаратному рівні. Завдяки використанню однокристальної системи MediaTek Helio G90T смартфон підтримує технологію Mіravіsіon, яка автоматично підлаштовує яскравість, контрастність і чіткість зображення. Крім того, смартфон отримав рідинну систему охолодження.

Виробник не соромиться порівнювати Redmi Note 8 Pro з цими ігровими смартфонами, які належать до іншої цінової категорії.

Смартфон оснащений двухдіапазонним модулем Wi-Fi, інфрачервоним портом, а також модулем для безконтактних платежів NFC. Також це перший смартфон у світі з мережевим сертифікатом TUV Rheinland, який гарантує стабільної підключення до Мережі в найскладніших умовах.

Ємність акумуляторної батареї дорівнює 4500 мА•год, при цьому смартфон підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт та має систему рідинного охолодження. Повна зарядка відбувається за 1 годину 53 хвилини, а до 50% смартфон заряджається за 36 хвилин.

Redmi Note 8 Pro буде доступний в трьох кольорах: чорному, зеленому і білому з градієнтним переливом.

Redmi Note 8 Pro пропонується в трьох версіях з 6/64, 6/128 і 8/128 ГБ пам’яті, які стоять 195, 223 і 251 доларів (5 000, 5 600 і 6 400 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024