Categories: Смартфони

Realme XT виявився набагато кращим за Xiaomi Redmi Note 8

Share

Як стало відомо, смартфон Realme XT оснащений четверною основною камерою на 64 Мп, великим 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, а також восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 712 з тактовою частотою 2,2 ГГц. Корпус телефону виконаний зі скла Corning Gorilla Glass 5, а для установки карт пам’яті microSD є слот, що дозволяє збільшити об’єм пам’яті до 512 ГБ. Новинка надійде в продаж у версіях з 4/6/8 ГБ і 64/128 ГБ постійної пам’яті, але топова конфігурація, найімовірніше, стане доступна для покупки лише через якийсь час.

За автономність в новинці відповідає батарея ємністю 4000 мАг, а її повна зарядка займає 80 хвилин за рахунок технології швидкої зарядки VOOC 3.0. Так, це не дуже швидко на тлі флагманів, але Realme XT – це саме бюджетний смартфон, тому навіть така швидкість вища, ніж у конкурентів. За офіційними даними, цей мобільний пристрій анонсують вже у вересні нинішнього року на території Китаю, а потім запустять у продаж по всьому світу. Цілком собі очевидно, що за сукупністю факторів це дуже навіть цікавий в усіх відношеннях телефон, який, найімовірніше, зможе «вбити» Xiaomi Redmi Note 8.

Станеться це чи ні – залежить від ціни, тому що продукт Xiaomi буде коштувати близько $ 140 за базову модель, а ось скільки коштів доведеться викласти за Realme XT, на жаль, зараз невідомо. Також хочеться вірити, що даний телефон отримає роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для навушників, причому наявність останнього особливо важливо, тому що завжди і всюди тягати з собою перехідник задоволення не з приємних. Відповіді на всі питання з’являться вже зовсім скоро, коли новинку від китайської корпорації Oppo офіційно анонсують, а потім і запустить в продаж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024