Живі фотографії Redmi Note 8 з 48 Мп камерою і цінником в 3 500 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тижнем раніше мережу заполонили фотографії та рендери майбутнього смартфона Redmi Note 8 Pro, анонс якого очікується вже через чотири дні. На тлі цієї події витоку щодо молодшої версії пристрою залишилися в тіні. А даремно – Redmi Note 8 має всі шанси стати хітом. На цей раз в твіттері опублікували офіційне рекламне зображення смартфона, що дозволяє вдосталь розглянути його головна перевага: 4 камери. Крім цього, з’явилося і живе фото пристрою, який також дає нам нову інформацію.

Смартфон отримає скляно-металевий корпус зі стильними забарвленнями і сучасним дизайном. Чотири камери, головна з яких має сенсор на 48 Мп, і спалах зазвичай лежать у верхньому лівому кутку, а сканер відбитків винесено на задню панель. Мабуть, це єдина деталь, яка видає ціну смартфона. Пристрій отримає процесор Qualcomm Snapdragon 665. Раніше в мережі з’являлася інформація про використання Helio G90T, однак стало відомо, що ігрове рішення від MediaTek отримає тільки Pro-версія Redmi Note 8.

Смартфон представлять вже 29 серпня на заході в Китаї. В ході презентації також покажуть Redmi Note 8 Pro і нову модифікацію RedmiBook 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.