З’явилися перші реалістичні макети iPhone 11 (відео)

Ще задовго до офіційної презентації iPhone 11 виробники аксесуарів почали розширення асортименту своєї продукції, взявши за основу вкрадені із заводу Foxconn прототипи неанонсованих смартфонів. Відеоогляд таких макетів, які максимально наближені до оригінального дизайну нових iPhone, опублікував один з блогерів.

На сьогоднішній день це найточніші і якісні макети iPhone 11 і iPhone 11 Pro, які публікувалися в мережі . За запевненням інсайдерів, модуль подвійною і потрійною камери буде пофарбований в основний колір корпусу пристроїв. На макетах він поки виконаний в чорному кольорі. Є припущення , що замість прозорого скла для тильної панелі Apple буде використовувати матове.

Задню кришку макетів на відео прикрашає логотип Apple, але джерела, близькі до заводу Foxconn, де збирають iPhone 11 і iPhone 11 Pro, запевняють, що компанія планує відмовитися від нанесення логотипу.

Проте показані макети виготовлені на підставі реальних креслень і дають уявлення про те, як будуть виглядати нові смартфони Apple, анонс яких заплановано на першу половину вересня .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я