Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 11 отримає неймовірну фронтальну камеру 

Share

Нам вдалося з’ясувати, на що в такому флагмані, як Xiaomi Mi 11, компанія-виробник збирається зробити основну ставку. Як і слід було очікувати, це фотокамера, але не основна, розташована на тильній частині корпусу, а фронтальна, яку користувач бачить своїми очима завжди, коли він дивиться на дисплей.

Крім передового технічного оснащення, що включає в себе новітній процесор і 12 ГБ оперативної пам’яті в базовій модифікації, новий смартфон топового рівня в особі Xiaomi Mi 11 зможе порадувати всіх унікальною за своєю суттю фронтальною камерою. Компанія-виробник вирішила зробити так, щоб дисплей в цьому мобільному пристрої займав більш ніж 97% площі на лицьовій частині, а для цього було вирішено впровадити фронтальну камеру прямо в дисплей. Простіше кажучи, коли користувач буде використовувати екран мобільного пристрою, побачити таку абсолютно точно ніяк не вийде, але при цьому і працювати вона в такому стані не зможе.

Коли виникне необхідність у фронтальній камері, частина дисплея зверху стане чорною, немов в дисплеї є виріз. У подібному випадку в OLED-екрані відключиться підсвічування, що дозволить лінзі фронтальної камери збирати світло, щоб фотокамера мала можливість зробити знімок. Подібним чином можна буде як робити фотографії, так і знімати відео, причому втрати в якості не буде. Коли в камері відпаде необхідність, дисплей знову займе весь простір на лицьовій частині, тому що його підсвічування включиться по всьому периметру. Таким чином, ніяких висувних елементів в Xiaomi Mi 11 не буде, а це гарантує в такому наявність захисту від води і пилу за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подібна особливість, поза будь-якими сумнівами, вразить всіх, тому що ніхто не очікував, що щось подібне може статися насправді. Зараз все це здається фантастикою, проте в усьому цьому немає нічого неможливого, адже ще п’ять років тому і вбудований в дисплей сканер відбитків пальців виявився чимось неймовірним, а тепер зустріти його можна вже навіть в недорогих моделях мобільних пристроїв. В іншому, швидше за все, Xiaomi Mi 11 отримає четверну основну камеру, підтримку бездротової зарядки в обох напрямках, а також, можливо, ще якісь особливості, які зроблять його вкрай привабливим у всіх відносинах. Вихід такої нової моделі очікується в першій половині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Apple видалила програми з ШІ з App Store, вони могли генерувати зображення з оголеною натурою

    Компанія Apple припинила діяльність цілої категорії додатків для генерації зображень за допомогою штучного інтелекту, які…

    27.04.2024

    VR-окуляри Apple Vision Pro не виправдали очікувань

    Перші серійні VR-окуляри Vision Pro від Apple, випущені в лютому цього року, не виправдали очікувань…

    27.04.2024

    Windows 11 поставить на користувачах чергове «тавро»

    Черговий водяний знак з'являтиметься у разі невідповідності системним вимогам. Про це повідомляє користувач соцмережі X…

    27.04.2024

    Playstation 5 Pro може з’явитися навіть раніше, ніж ми думали

    Удосконалена PlayStation 5, просто відома як PS5 Pro, вже практично офіційно підтверджена: у новому звіті…

    27.04.2024

    Експерти TechRadar назвали 13 найкращих прогумованих смартфонів на весну 2024 року

    Найкращим смартфоном з прогумованим корпусом визнано Nokia XR20 із захистом IP68 та MIL-STD-810, тонким та…

    26.04.2024

    Київстар попередив про збільшення у 10 разів, до чого готуватися

    Серед українських інтернет-провайдерів «Домашній Інтернет» від Київстар має найбільшу мережу гігабіти. Лише за час повномасштабного вторгнення компанія…

    26.04.2024