Categories: Смартфони

Список смартфонів Samsung Galaxy, які оновлять до Android 10 Q

Share

В даний час тестування даної операційної системи з боку Google добігає кінця, а це означає, що до моменту релізу залишилося не так багато часу. Так, зокрема, новітнє програмне забезпечення в фінальному стабільному вигляді виявиться доступно всім бажаючим вже до кінця нинішнього місяця, тобто в найближчі півтора тижні. Проте,  ніхто встановити його не зможе, тому що буде потрібно ще якийсь час на те, щоб кожен виробник електроніки адаптував ці програми для своїх фірмових мобільних пристрій, і далеко не факт, що це трапиться. Сама компанія Samsung поки що не заявляв, які саме з її телефонів будуть оновлені до даної ОС, але вже є відомості з цього приводу.

Як повідомляє ресурс SamMobile, який завжди розкривав достовірні відомості про дії даного виробника електроніки, компанія Samsung збирається залишити багато моделей телефонів, в тому числі Galaxy S8 і Galaxy Note 8, без нової операційної системи в особі Android 10 Q. Повідомляється, що апдейт отримають Galaxy Fold, Galaxy Note 10 / Note 10+, Galaxy S10e / S10 / S10 +, Galaxy S9 / S9 +
Galaxy Note 9, Galaxy A9 (2018), Galaxy A7 (2018), Galaxy A6 (2018) / A6 + (2018), Galaxy A80 , Galaxy A70, Galaxy A50, Galaxy A40, Galaxy A30, Galaxy A20, Galaxy A20e, Galaxy A10, Galaxy J6 / J6 +, Galaxy J8 / J8 +, Galaxy M10, Galaxy M20 і Galaxy M30. Як можна легко помітити, цей список не містить у собі багато моделей.

Справа в тому, якщо джерело праве, такі просто не будуть оновлені до нової ОС, і це гарантовано засмутить всіх користувачів. Більш того, навіть мобільні пристрої, перераховані вище, найімовірніше, виявляться оновлені до цієї операційної системи тільки на початку 2020 року, тобто через приблизно півроку з моменту релізу фінальної збірки Android 10 Q з боку Google, причому такі терміни можуть виявитися актуальними навіть для флагманських телефонів, а такі у компанії Samsung, нагадаємо, є одними з найдорожчих у світі. У будь-якому випадку, потрібно дочекатися офіційного списку телефонів, перш ніж робити остаточні висновки з цього приводу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024