Nokia обіцяє дешевий смартфон 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різні виробники смартфонів готуються до випуску своїх перших 5G-смартфонів. Xiaomi, Huawei, OnePlus, ZTE, Samsung і LG вже випустили смартфони з підтримкою мереж п’ятого покоління.

Очікується, що інші бренди також представлять 5G-смартфони до кінця цього календарного року. Однак у вже випущених смартфонів є великий недолік для користувачів, який виражається у високій ціні.

У свіжому інтерв’ю Digital Trends директор по продуктах HMD Global Юхо Сарвикас (Juho Sarvikas) пообіцяв, що вже в наступному році в США буде випущений куди більш доступний Nokia 5G, який буде коштувати приблизно вдвічі менше існуючих 5G-смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо подивитися на поточні ціни, які встановлені на вже випущені смартфони з підтримкою мереж п’ятого покоління, то можна припустити, що смартфон Nokia 5G, який з’явиться до 2020 року, може коштувати від 500 до 650 доларів (12 600 – 16 400 грн.).

На початку вересня компанія повинна анонсувати смартфони Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 5.2 і кілька мобільних телефонів на виставці IFA 2019. А до кінця року повинен бути представлений флагманський Nokia 9.1 PureView 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.