Redmi Note 8 показали на перших реальних фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за публікацією відеоролика з виробничої лінії Redmi Note 8 генеральний директор компанії Лю Вейбін повідомив дату анонса нового смартфона і розповів про його ключові характеристики. Незабаром в інтернет витекли і «живі» знімки пристрою, що розкривають ключові особливості дизайну майбутньої новинки.

Інформацією про новий апарат глава бренду поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo. За словами Вейбіна, порівняно з попередньою моделлю лінійки Redmi Note 8 отримає більш ємний акумулятор з підтримкою зарядки потужністю більше 10 Вт, просунуту можливості зйомки і збільшену діагональ дисплея. Очікується, що смартфон оснастять 64-мегапіксельним сенсором основної камери – у Redmi Note 7 його дозвіл становило 48 Мп.

Імовірно гаджет отримає виріз на дисплеї під селфі-камеру. «Серцем» новинки, за чутками, може стати MediaTek Helio G90T, але конкретну платформу Вейбін поки не розкриває.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одним витоком стали відразу три знімки неанонсованого смартфона. Судячи з фотографій Redmi Note 8 отримає порт USB Type-C, 3,5-міліметровий аудіороз’єм, слот під дві SIM-карти і потрійну камеру, розміщену по центру тильної панелі.

Не так давно Лю Вейбін заявив, що серійне виробництво смартфона почалося більше двох тижнів тому, і компанія вже готова до його відвантаженнях. Презентація Redmi Note 8 відбудеться 29 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.